CGT denuncia intrusions i vandalisme de grafiters en tallers de Metrovalencia

Tal com ve denunciant la Secció Sindical de CGT en Metrovalencia des del passat mes d’abril, les instal·lacions de FGV en el carrer Maximiliano Thous –tallers Machado- on es desenvolupen labors de reparació i manteniment de les unitats 4300, són objecte d’actes vandàlics amb total impunitat. Les intrusions i fins i tot agressions verbals a treballadors de Ferrocarrils s’estan convertint en habituals.

Ja són dos les instàncies remeses per part de la Secció Sindical de la Confederació General del Treball a Tomás Cebrián, cap d’Explotació; Alberto Serna, tècnic de Seguretat Civil i a Juan Andrés Sánchez Jordán, director gerent de FGV, per a denunciar la situació en les instal·lacions de tallers Machado i traslladar la “preocupació i indignació” respecte a uns fets “que es repeteixen amb massa freqüència”.

A l’abril d’enguany “van entrar a la vista de tots i sense dificultat fins a les cotxeres per a pintar de dalt a baix una unitat 4300”, mentre que el 19 de novembre “van intentar accedir a les instal·lacions tallant la tanca sense aconseguir-ho” i el 22 de novembre de matinada “grafitejaren total i impunement la unitat 4341 a més de signar la 4358, unitat que abans s’havia retirat perquè l’havien grafitejat en línia”.

Si bé, assenyala el sindicat “s’ha presentat un projecte de les millores” per part de la direcció, és necessari que els projectes “es materialitzen com més prompte millor a causa de la gravetat dels fets i a les possibles conseqüències dels mateixos”.

En aquest sentit, CGT destaca les agressions verbals que suporten empleats de Ferrocarrils quan enfronten als grafiters i el fet que les instal·lacions estan feblement protegides: “barreres de detecció que no funcionen, tanques trencades, insuficient personal de seguretat, etc.”.

Gabinet de Premsa CGT-PV

València, 27 novembre 2018

Fuente: CGT-PV